«Կոթի պրոդուկտ»․ ապրելով ու արտադրելով գյուղում

Գուրգեն Աբովյանը 2011 թվականին սահմանամերձ Կոթի գյուղում հիմնադրել է կաթի վերամշակման արտադրամաս։ «Կոթի պրոդուկտ» պանրի արտադրամասն այսօր մրցունակ արտադրանք է կարողանում հանել շուկա։ Գուրգեն Աբովյանը պատմում է Կոթիից հեռու մեծանալու ու դպրոցից հետո գյուղ վերադառնալու, արտադրամասի հիմնադրման ու չնայած մի շարք խնդիրներին՝ ստացվող արդյունքներից չդժգոհելու մասին։

Նվիրաբերել

Աջակցիր անկախ մեդիային

Եթե գտել եք վրիպակ, ապա այն կարող եք ուղարկել մեզ՝ ընտրելով վրիպակը և սեղմելով CTRL+Enter

Կարդալ նաև

Թողնել մեկնաբանություն

Ձեր էլփոստի հասցեն չի հրապարակվի: Պարտադիր դաշտերը նշված են *-ով